Over
Behind the Mountains

Waarom Behind the Mountains?

Streepjes

Persoonlijk contact en advies staan centraal bij Behind The Mountains. Geen online tools, 100 bestemmingen en mogelijkheden maar echt advies op basis van ervaring. Daarnaast hebben we bij Behind The Mountains goed contact met lokale collega's ter plaatse en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Behind The Mountains staat voor net dat stapje verder kijken, kleinschalige accommodaties, duurzame en goed georganiseerde excursies en natuurlijk 100% beleving!

 

Wie zit er achter Behind the Mountains?

Streepjes-wit

Mijn naam is Karlijn Agterberg en voor zo lang ik mij kan herinneren ben ik gek op reizen en nieuwe culturen ontdekken. Na mijn opleiding toerisme en evenementen ben ik op mijn 18e richting Afrika vertrokken om daar helemaal geraakt te worden door het reisvirus! Verschillende continenten volgden zowel met de backpack als op studiereis voor mijn werk in de reisbranche. Ik heb vele mooie plekken, unieke excursies en prachtige accommodaties mogen ontdekken. Van wakker worden in een tentje tussen de brullende leeuwen tot een 4-daagse wandeling naar de Machu Picchu. Het is mijn droom om al mijn ervaringen om te zetten in een droomreis voor jou binnen mijn eigen reisbureau!

karlijn
karlijn1
foto
karlijn3

Persoonlijk advies of een reis op maat?