Veilig en duurzaam op reis

Streepjes

Bij Behind The Mountains reis je veilig en vertrouwd door al onze bestemmingen. Daarnaast bieden wij ook zekerheid doormiddel van onze reisvoorwaarden.

Behind the mountains is aangesloten bij de VvKR, VZR Garant & het calamiteitenfonds. Voor ons zijn dit drie belangrijke organisaties om bij aangesloten te zijn en deze bieden u de zekerheid om met een gerust hart een reis te boeken.

Lees hieronder meer over bovenstaande organisaties en download onze reisvoorwaarden.

VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak gespecialiseerde reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om de grootst mogelijke zekerheid en tevredenheid te bereiken voor zowel de reisorganisatie als de consument.

20C61185-3447-4A5C-BD15-2766C0F3A0F2

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Behind The Mountains Travel gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.

Mochten wij voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant.

Unknown

Calamiteitenfonds

Behind The Mountains Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: – (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

5E93200E-282D-454D-A65C-C301CC7A2871_4_5005_c

Duurzaam op reis met Behind The Mountains Travel

Als reiziger heb je te maken met impact. Je hebt namelijk impact op het land en de bevolking. Bij Behind the Mountains proberen we die impact positief te laten zijn. Jouw bezoek is natuurlijk erg fijn, maar het is nog beter wanneer de lokale bevolking er ook iets aan heeft. Daarom boeken we jouw reis altijd via kleine en lokale organisaties ter plaatse. Jouw overnachtingen worden dan geboekt bij kleinschalige accommodaties, waardoor jouw investering terecht komt bij de lokale ondernemers. Ook maken we gebruik van lokale gidsen en reizen we buiten de gebaande paden. Zo hebben alle mensen die meewerken aan jouw droomreis er ook iets aan.

Als reiziger van Behind the Mountains vragen we jouw om de natuur te beschermen en respecteren. Neem zo min mogelijk plastic mee op vakantie en gooi afval weg waar het hoort. Samen maken we je reis dan zo duurzaam mogelijk en jouw impact positief!

Vragen of meer informatie?

Neem contact op!

Bekijk onze inspiratiebestemmingen