Blogs

Ontdek: De beste reistijd Canada

Aan het dromen over een reis naar Canada?  Wanneer je bezig bent met de voorbereiding, is het handig om te weten wat de beste reistijd is. Dit is afhankelijk van waar je in Canada naartoe wilt én wat je wilt doen. Lees meer over de beste reistijd in onze blog!

Lees meer

Ontdek: De grote trek in Kenia en Tanzania

Wij vinden het één van de meest bijzondere natuurverschijnselen ter wereld; de grote trek die door Kenia & Tanzania trekt. De kudde van zo een 2 miljoen hoefdieren bestaat voornamelijk uit wildebeesten, ook wel gnoes genoemd, gazellen en zebra's. De kudde is het gehele jaar op zoek naar vers voedsel en gras.

Lees meer 

Ontdek: De Gorilla Tracking

Misschien wel het hoogtepunt van jouw reis naar Oeganda en/of Rwanda; de gorilla tracking. In 2018 hebben wij bij Behind The Mountains een tracking mogen meemaken en wat is het iets onvergetelijk bijzonders. Oog in oog staan met deze machtige beesten. Maar wat houdt zo een tracking nu eigenlijk in? Wij vertellen je graag meer.

 

Lees meer

Ontdek: Bezoek de Machu Picchu

De Machu Picchu is met recht een wereldwonder. Deze fascinerende Inca stad ligt in een schitterend, bergachtig landschap en is onmisbaar tijdens een reis naar Peru. Wij bij Behind The Mountains hebben dit prachtige natuurverschijnsel ontdekt tijdens een ware jungle trail, maar er zijn nog veel meer wegen die naar de Machu Picchu leiden. Wij adviseren jou graag over de verschillende reismogelijkheden!

Lees meer 

Persoonlijk advies of een reis op maat?