HOI

Tanzania

Streepjes-wit

Ultieme safari's en cultuur

Tanzania is misschien wel het land voor de meest ultieme en unieke safari's. Naast het spotten van de beroemde Big Five kun je in dit land genieten van prachtige vergezichten. De jaarlijkse migratie van honderdduizenden wildebeesten in Tanzania en Kenia behoort tot één van de meest unieke natuurwonderen ter wereld. Na de safari even bijkomen? Geen probleem. Je vliegt zo vanaf het vaste land naar één van de prachtige Swahili eilanden.

Tanzania is een land van diverse. Afwisselende landschappen, prachtige vergezichten, met een beetje geluk uitzicht op de bergtop van de Kilimanjaro, vulkanische meren en natuurlijke unieke nationale parken voor het spotten van wild. De bestemming voor safari liefhebbers, familie's, vrienden en koppels.
Vanwege de korte reisafstanden is het mogelijk om in een korte tijd grote aantallen wild te spotten en verschillende nationale parken te bezoeken. Onder andere de beroemde Serengeti en de Ngorongoro krater die de hoogste wilddichtheid ter wereld heeft.

Land: TanzaniaBeroemd om:Ultieme safariGeschikt voor:Avontuurlijke koppels, gezinnen en vriendenOntdek door middel van:Auto met gidsGemiddelde duur reis:12 dagen

Unieke experiences & hightlights

Tanzania is één van de meest complete bestemmingen in Afrika. Van prachtige natuurparken, een rijke cultuur en nagenieten op mooie witte stranden. Ontdek alle highligths.

  • Arusha
  • Lake Manyara NP
  • Tarangire NP
  • Ngorongoro Krater
  • Serengeti NP
  • Swahili eilanden (Zanzibar, Mafia Island, Pemba Island)

Arusha

Lake Manyara NP

Tarangire NP

Ngorongoro Crater

Serengeti NP

Swahili Eilanden

Inspratiereizen Tanzania

Benieuwd naar mogelijke reizen in Tanzania?
Check dan eens één van onze inspiratiereizen.

Bekijk onze inspiratiebestemmingen