Op pad met Frenkie

Streepjes-wit

Meet Frenkie! Een echte Volkswagen T3 camper uit 1979. Hij is al op leeftijd maar met wat extra liefde rijdt hij als een zonnetje! Met zijn nieuwe motor is hij weer een stuk jonger geworden :). Zijn vrolijke groene kleur zorgt voor een glimlach op jouw gezicht ook zeker voor de mensen die hem tegenkomen!

Land:Nederland & BelgiëBeroemd om:Zijn groene kleurtjeGeschikt voor:Avontuurlijke koppels, gezinnen en vrienden

Unieke experiences & hightlights

Frenkie gaat graag op pad in Nederland en België! Gezien zijn oude dag gaat het natuurlijk een stukje minder snel dan dat je wellicht gewend bent. Neem de tijd en kies juist voor de mooie routes. Tip; zet je google maps op ‘de mooiste route’ zodat je minder tijd op de snelweg hoeft door te brengen!

Frenkie beschikt over een compleet interieur voor een heerlijk weekend of vakantie. Een fijn 2-persoonsbed beneden, genoeg kastruimte, een keuken met gaspit/koelkast en opbergmogelijkheden en eventueel de mogelijkheid voor 2 slaapplaatsen in het hefdak (1 volwassenen of 2 kinderen). Daarnaast heeft Frenkie een fijne luifel zodat je buiten ook in de schaduw kunt zitten. Er zitten standaard 2 buitenstoelen en een tafel bij.

Op pad met Frenkie?

Bekijk onze verschillende thema reizen